Home

Pedicuresalon La Rosa

Pedicuresalon La Rosa

Welkom op mijn website.

Mijn naam is Daphne Agtereek. Ik ben sinds 2007 basispedicure en sinds 2020 medisch pedicure en heb door de jaren heen diverse scholingen gedaan om steeds meer diensten te kunnen verlenen in mijn salon. Zo kun je bijvoorbeeld behalve de verzorging voor de voeten ook terecht bij mij voor een handverzorging en nagelstyling.

Onze voeten en handen worden intensief gebruikt in ons dagelijks leven en verdienen het om goed verzorgd te worden. Daarnaast kunnen klachten heel hinderlijk zijn en ons zelfs beperken in onze beweging. Ik help je graag om te kijken wat er aan deze klacht gedaan kan worden om je zo goed mogelijk van deze klacht af te helpen of te verminderen waar dat mogelijk is, of te adviseren een andere discipline te raadplegen.

Heb je vragen of wil je meer informatie, ik ben op verschillende manieren bereikbaar, telefonisch, per mail of social media. Ik zal je zo snel mogelijk een antwoord geven.

Graag tot ziens in mijn salon.

Daphne Agtereek

Daphne Agtereek

Gediplomeerd medisch pedicure

Medisch pedicure


Medisch Pedicure

Als medisch pedicure hou ik me bezig met de verzorging van de voet en de behandeling van nagelaandoeningen. Daarnaast voer ik specialistische behandelingen uit waarbij ten gevolge van een ziekte (o.a. diabetes, reuma, spasticiteit, kanker) of andere oorzaken (o.a. ouderdom, verwaarlozing) een verhoogd risico aanwezig is op complicaties. Afhankelijk van de klachten voer ik de passende specialistische behandeling uit.

Lees meer > 

Cosmetische Voetverzorging


Cosmetische Voetverzorging

Omdat onze voeten veel te verduren hebben is voetverzorging zeer belangrijk. Wanneer je regelmatig naar de pedicure gaat, kun je klachten voorkomen zoals bijvoorbeeld pijn in de voeten, eelt, ingescheurde nagels en pijnlijke kloven. We lopen gemiddeld per dag 8.000 tot 10.000 stappen, dat is in een heel leven gemiddeld 185.000 kilometer! In 185.000 kilometer kun je maar liefst  vier keer rond de wereld lopen.

Lees meer > 

Manicure


Manicure

Doordat een manicure behandeling in de eerste plaats betrekking heeft op basisverzorging van nagels en nagelriemen, is het voor iedereen (zowel mannen als vrouwen) aan te raden. Een wekelijkse manicure behandeling kan wonderen doen voor je nagels en nagelriemen. Het bevordert niet alleen een snellere nagelgroei, maar je nagels worden ook sterker na elke manicure. Zo blijven je handen en nagels er altijd verzorgd uitzien.

Lees meer > 

Footerbanner La Rosa
@2017 Pedicuresalon La Rosa | All rights reserverd | Designed-by-Ilse